maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Pentele!

Koomasin eilen eli kaaduin jäisellä rappusella. Pullakori lensi kaarella ja minä perässä, omat pehmusteet onneksi lievensivät pudotusta sen verran, ettei sattunut pahasti. Peukku onneton vain tärähti maahan, kipu säteili koko käsivarteen enkä hetkeen saanut liikutettua koko kättä. Vähitellen se siitä tokeni, mutta on vielä aika arka. Niin arka, etten pysty neulomaan tai virkaamaan!! Laitanpa tähän siis kuvia tuoliprojektistani & unikkohuumasta :)

Tässä siis kirpparilta ostetun pöytäryhmän tuoli ennen uutta päällistä. Seuraavassa kuvassa unikkohuumassa tehdyt ostokset eli Prisman alekorista unikkoservettejä edullisesti, Marimekon liikkeestä ostettu unikkokangas sekä unikko-keittiöpyyhe pöytäliinan virkaa toimittamaan.

Seuravaassa kuvassa ensimmäinen tuolin pehmuste on saatu valmiiksi uudella hienolla niittipyssyllä (on muuten hyvä vempain) ja viimeisenä tuoli uuden pehmusteensa kanssa. Vähän ehkä maaliakin vaatisi tuo tuoli...


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan näköinen unikko-tuoli! Hoidathan peukkusi kuntoon, niin käsityöt taas sujuvat :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värinen unikko-tuoli:)

Satu kirjoitti...

Kiitokset kommenteista :) minustakin tuoli on hieno, tuo vihreä unikko on vallan hurmaavaa, vaikken ennen unikkokuosista perustanutkaan, se on kun on niin yleinen nykyisin.

Anonyymi kirjoitti...

Sopiipa tuo vihreä unikko mainiosti tuohon tuoliin!

Anonyymi kirjoitti...

harvoijn unikkoa muuten näkee tuollalailla vihreänä.
tuli tuolista hiano!

just näpräsin yhdessä esitteessä tuommosta kalusteiden kunnostuskirjaa ja pohdinm kuinka tarpeellinen se meillä olisi. vielä ois tuo isäntä puhutettava :)
ja paranehan ennen perjantaita!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tuoli tuli!

Sini kirjoitti...

Tulipa kivannäköinen tuoli!!

Anonyymi kirjoitti...

Nuo tuolit ovat kestäviä! Kummitädillä on samanlaiset, ja kun näytin tätä kuvaa, hän innostui myös päällystämisestä. Tosin hänen tuolinsa on ? petsattu punaisiksi.

Satu kirjoitti...

Hauskaa, että kummitädilläsi on samanlaiset tuolit :) muistaako hän, mitä vuosimallia nämä kalusteet mahtavat olla?