tiistaina, tammikuuta 02, 2007

Pipoa pukkaa vesisateeseen















Tässä on tulossa pipo itselleni Vihreän vyyhdin käsinkehrätystä villalangasta. Mukavan tuntuista lanka, käsinkehräys näkyy ja tuntuu langan vaihtelevuutena. Piposta vaan taitaa tulla hieman reilu, mutta eipähän kiristä ;) Ohje on Novitan syksy 2005-lehdestä.

Novitan lehdestä puheenollen, olenkin jo hieman odotellut uutta lehteä, tammikuun alussa sen pitäsi tupsahtaa postilaatikosta. Eilen tuli Moda ja siinä onkin upeita juttuja. Olisipa vain sitä paljon puhuttua aikaa. Itselläni painaa monta koulujuttua päälle ja mua vaan kiinnostaisi neuloa. Jotenkin tuo ilmakin masentaa; talven pitäisi olla parhaimmillaan ja vettä vaan sataa :( ei ole edes pipoille käyttöä, pikemminkin sateenvarjolle vain. Toivotaan, että saadaan vielä lunta ja pakkasia.


Ja tässä pieni pilkahdus lankavarastostani. Tein uuden vuoden kunniaksi uudelleenjärjestelyjä langoissani, osan niistä sijoitin vaatekaapin yläkaappiin kun sieltä vapautui tilaa joululahjoilta (mitähän siellä niitä ennen oli?) ja osan kotoisasti koreihin, joita sain kolmen korin setin synttärilahjaksi rakkaalta mieheltäni. Varmaan näistä koreista johtuen sainkin hirmuisen korivimman ja nyt Pyrynkin junaradan osat nököttävät siististi omassa korissaan. Ovathan ne kauniinmpia kuin muovilaatikot! Puhumattakaan pahvilaatikoista, joita meidänkin nurkissa pyörii aika ajoin...

Ei kommentteja: