lauantaina, marraskuuta 25, 2006

Valmista ja keskeneräistä


Tässä on tulossa elämäni ensimmäinen huovutustyö ikinä! Korvaläpällinen hattu tästä pitäisi tulla Taito- Uusimaan Marjo Vainion ohjeen mukaan. Ja tämä on tosiaan koekappale Tampereen messuilta ostetusta Pirtin kehräämön hahtuvasta, on muuten mukavan tuntuista neuloa, jotenkin erilaista... Mulla on tähän työhön varattuna ihan oikean värisetkin langat (musta-harmaameleerattu hahtuva) mutta ajattelin tosiaan tehdä tästä ensin joulupipon kokeeksi! Tätä punaista hahtuvaa kun piti ostaa pipoon tulevia koristeita varten koko kiekko niin ajattelin hyödyntää sen koemielessä. Jos ei onnistu, niin kohta on hahtuvaa myynnissä :D

Nuo turkoosit langat on sitten vaan kavennusmerkkejä :) Saas nähdä kuinka muijan käy, näette tuloksen jossain vaiheessa :)



Ja ylläolevan pipon kavennusmerkit ovat jämiä tästä huivista, joka pääsi eilen syntymäpäivälahjan muodossa uuteen kotiin ja toivottavasti myös kovaan käyttöön ;) Huivin ohje on Joka tyypin virkkauskirjasta (ihan vaan ketjusilmukkaa ja vähän pylväitä reunassa) ja lankana 7-veljestä.

Ei kommentteja: