perjantaina, joulukuuta 29, 2006

Joulu meni jo

Ja nyt voikin esitellä joululahjaksi annettuja käsitöitä :) minun kohdallani tosin voi puhua vain yhdestä, sillä paljon oli suunnitteilla, mutta vain tämä yksi pääsi valmiiksi asti. Eli Novitan Nallesta virkattu hartiahuivi äidilleni (ohje Novita Syksy 2005), jota olikin aika pitkäveteistä tehdä; pylvästä pylvään perään. Toisaalta taas, jos ohje menee kovin monimutkaiseksi, en tahdo pysyä mukana siinäkään :) Joka tapauksessa huivista tuli omasta mielestäni hieno ja kyllä lahjan saajakin vaikutti tyytyväiseltä, hän oli tällaista kaivannut ja sattui värikin olemaan lemppari.

Hieman kiire meinasi tämän kanssa tulla, kun vielä aatonaattona pujottelin hapsuja paikoilleen. Kiire johtui osaksi haarukkapitsihuivista, joka kiilasi tämän työn edelle, jotta sain sen synttäreilleni valmiiksi. Laitan kuvan huivista, jahka löydän säädyllisen kuvan siitä jonkun kamerasta. Omastani en sellaista löytänyt.

Näiden kekkereiden vuoksi jäi tämän bloginkin päivitys retuperälle joulukuussa, mutta lupaan parantaa tapani ja viihdyttää teitä jatkossa säännöllisemmin :) ja kyllä, olen nyt siis virallisesti aikuinen nainen :D

Ei kommentteja: