sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Neuleklubista

Neuleklubista on kyselty, kerron tässä vähän lisää. Kyseisen klubin järjestää ainakin täällä Järvenpäässä paikallinen käsityökeskus (Yhteiskouluntie 16, puh. 09-288443) Ja kun tuosta esitteestä katson, niin myös Mäntsälän ja Orimattilan käsityökeskuksissa on järjestetty vastaavaa. Klubiin ilmoittaudutaan etukäteen ja mukana voi olla niin monena kertana kuin haluaa, minä olen ollut kaikissa ja ensi viikolla on viimeinen tältä vuodelta :) Jokaisella keskuksella on klubille oma hintansa, Järvenpäässä se on ollut 10 e/kerta tai 35 e/4 kertaa.

Klubin kuvauksessa kerrotaan näin: " Neulomme yhdessä, teemme tutustumiskäyntejä ja opimme joka kerta jotakin uutta, avullamme saat myös lankauutuuksia, työvälineitä, ideoita ja malleja. Toivomme mukaan käsitöistä innostuneita ja neulonnasta nauttivia sekä vasta uutta harrastusta aloittelevia ihmisiä." Syksyn aiheita klubissa ovat olleet sukat, hartiahuivit ja ponchot, pipot ja tumput sekä nyt ensi viikolla tietysti Joulu.

Klubiin otetaan mukaan vain rajallinen määrä harrastajia, meitä on ollut ehkä n. 10 joka kerralla, en tiedä mikä on maksimi mutta ilmeisesti kaikki halukkaat eivät ole päässeet mukaan. Näissä illoissa on ollut _tosi_ kivaa ja antoisaa, mukaan on lähtenyt aina tukku ideoita ja innostusta. Suosittelen ottamaan yhteyttä oman paikkakunnan käsityökeskukseen, josko jotain vastaavaa olisi tarjolla. Yhteystietoja löytyy täältä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ensi kertaa mielenkiintoisilla sivuillasi.Kivoja töitä.

Satu kirjoitti...

Kiitokset käynnistäsi :)