maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Työn alla haarukkapitsiä

Tästä pitäisi tulla suorakaiteen muotoinen hartiahuivi itselleni reilun parin viikon päästä oleville synttäreilleni. Kyseessä taas ensityö eli en ole haarukkapitsistä ennen mitään tehnyt, tekniikan opettelin tuolla edellisessä viestissä kertomassani Neuleklubissa syksyllä. Lankana Kitten mohair ja pitsi taitaa olla 6 cm leveää. Seuraan jonkun verran ohjetta uusimmasta Taito-lehdestä mutta myös sävellän tapani mukaan :)

Haarukkapitsin teko on kyllä varma keino saada hartiat kipeäksi. Jotenkin sitä haarukkaa pyöritellessä tulee väkisinkin jännitettyä hartoita. Jos jollain on vinkkejä tähän niin kertokaa ihmeessä!

Tässä ensimmäinen kaistale valmis, vielä viisi jäljellä.... Oikeastaan mua jännittää eniten tuo kaistaleiden yhdistäminen, jos siitä tuleekin ihan viutelo! No onpahan itsetehdyn näköinen :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haarukkapitsiä aloitin minäkin paikallisen käsityöliikkeemme neuleillassa.Kesken se vielä on,kun pakkasivat joululahjaneulomiset päälle.Hyvää Itsenäisyyspäivää Sinulle.

Satu kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle! Haarukkapitsillä saa kyllä kivan näköistä pintaa aikaiseksi. Kun vielä löytäisi sellaisen työskentelyasennon, ettei niskat kipeytyisi...